Pages

26 Şubat 2011 Cumartesi

The Magic of Make Up Hediye Etkinliği

The Magic of Make Up Hediye Etkinliği çok güzel makyaj ürünleri veriyor. Bu güzel hediyeleri sahiplenmek isteyenler hemen çekilişe katılsınlar:)
+
+
+
+



Neşe Tuana Hediye Etkinliği

Neşe Tuana bizler için güzel bir hediye etkinliği düzenlemiş. Bu güzel hediye etkinliğin de 108 parça makyaj seti hediye :) Herkese bol şanslar...

+
+

25 Şubat 2011 Cuma

Doğum Günüm Kutlu olsun:)

26 yaşıma girdim. Kendimi hala 16 yaşındaki gençler gibi hissediyorum :D Bu yaştan tek dileğim; güzel bir iş nasip olsun bana :) Buyrun pastamdan yiyelim.

22 Şubat 2011 Salı

Evim.Net Eviniz İçin;)

Evim.net sitesi, ayrıcalıklı alışverişin yanı sıra eviniz için özel indirimleri yakalayacağınız bir site. Bu site de evinizin dekorasyonundan, mutfak eşyalarına kadar özel indirimler ile kârlı alışverişler yapacaksınız. Özellikle evini yenilemek ve çeyiz hazırlıklarında bulunanlar için özel bir site. Hemen üye olun fırsatları yakalayın:)






21 Şubat 2011 Pazartesi

Esmanur'un Günlüğü Hediye Etkinliği

Esman'un Günlüğü çok şık hediye etkinliği düzenlemiş. Kazanan çok şık bir pardösü sahibi olacak. "Benim olmalı" diyorsanız, hemen linke tıklayın. Bol Şanslar:)
+

Selva Makarna Hediye Etkinliği

İlknur'un dünyası güzel ve doyurucu bir hediye etkinliği düzenlemiş. Doyurucu diyorum çünkü; Selva Makarna hediye kolisi armağan edilecek. Katılmak isteyenler hemen aşağıdaki linke tıklasın. Bol Şanslar:)

+

Sürmeden Çıkmam Hediye Etkinliği

Sürmeden çıkmam hediye etkinliği düzenlemiş. Bu güzel hediye etkinliğinde o kadar çok makyaj malzemesi var ki bayılacaksınız. Bol Şanslar:)
+

18 Şubat 2011 Cuma

16 Şubat 2011 Çarşamba

13 Şubat 2011 Pazar

Güllerin En Güzeli Bugün Açıyor

Güllerin en güzeli, Gül kokulu Hz.Muhammed (S.A.V) Efendimiz bu gün dünyayı teşrif edişinin yıl dönümü. Ne güzel bir güne denk geldi ki; Sevgililer günü. Bizim manevi dünyamızın sevgilisi gül kokulu Hz. Muhammed (S.A.V.) Efendimiz.
Mevlid kandilimiz Mübarek olsun. En güzel sevgililer günümüz de kutlu olsun:)

Oje Vitrini Hediye Etkinliği

Oje vitrini çok güzel hediye etkinliği düzenlemiş. Son Katılım 15 Mart. Hediyeleri de pek cici. Katılmak isteyen linke tıklasın. Bol şanslar:)
+

10 Şubat 2011 Perşembe

SS Desing Butik Hediye Etkinliği

SS Desing Hediye Etkinliği en bolundan güzel bir hediye etkinliği düzenlemiş. Hediyenin resimleri ve linki aşağıda Bol Şanslar:)

+

Güzel Bir Hediye Etkinliği Daha:)

Bir delinin günlüğü yani asahhara güzel bir hediye etkinliği düzenliyor. Bu güzel hediye etkinliğinde aşağıda resimlerde bulunan triko kazaklar hediye edilecek. "Ben de istiyorum" diyenler aşağıdaki linke tıklamanız yeter:)

+


7 Şubat 2011 Pazartesi

Modaliza Hediye Etkinliği:)

Modaliza Bol bol hediyeleri ile güzel bir etkinlik düzenlemiş. Bu hediye etkinliğinde bol bol hediye var:) Resimleri ve linki aşağıda hemen tıkla:) Bol Şanslar:)
+
+
+
+
+




Eli'nin Dünyası Hediye Etkinliği

Eli'nin Dünyası güzel bir hediye etkinliği yapıyor. Hediyeler makyaj takımı şeklinde,fakat 3 set halinde. Hepsi pek güzel:)
Resimler ve link hemen aşağıda Bol Şanslar:)

+
+
+


6 Şubat 2011 Pazar

Cheerful Demet Hediye Etkinliği

Kırmızı iddialı bir renk olmasının yanısıra aşkı hatırlatır. Cheerful Demet hediye etinliği de tam bu rengi yansıtıyor. Bu güzel hediye etkinliğinde aşağıda gördüğünüz kırmızı hediyeleri verecek. Aşağıdaki linke tıklayın:) Bol şanslar.


4 Şubat 2011 Cuma

Mina Karenim Hediye etkinliği

Mina Karenim çok güzel bir hediye etkinliği düzenliyor. Bu güzel hediye etkinliğinde neler mi var?


"Bir Aşk Hikayesi" ve "Sevgililer Gününde Yapılması Gereken 7 Şey"
koleksiyon tasarımları ile bir ilke imza atmış Keramika Seramik .

Sevgililer Gününe özel illüstrasyon çizimleri ile seramiği harmanlayıp,
bizlere çok hoş, esprili ürünler hazırlamışlar.


Katılmak için aşağıdaki linke tıklayın:)
Bol Şanslar:)


3 Şubat 2011 Perşembe

Uygun Fiyatlı Deri Kemerli Pudra Rengi Elbise

Elbisemiz M/Ldir. Üst Kısmı Ekru-Kemeri taba rengi-Alt kısmı pudra rengidir. Resimdeki model ise görsellik açısından eklenmiş olup, alt kısmı pudra rengidir.

Fiyatı 30.00 TL'dir Kapıda ödeme imkanı ile ödeyebilirsiniz:)


2 Şubat 2011 Çarşamba

Lavanta Bahçesinden Hediye Etkinliği

Lavanta Bahçesi çok güzel hediye etkinliği düzenliyor. Bu güzel hediye etkinliğine katılıp, resimde gördüğünüz güzel hediyenin sahibi olmak isteyenler aşağıdaki linke tıklayın:)

1 Şubat 2011 Salı