Pages

29 Aralık 2012 Cumartesi

2012 Neler Getirdi? Neler Götürdü?

Her gün, ay, yıl birşeyleri götürürken, birşeyleri de getiriyor. Rabbim bir kapı kapatırken, yeni bir kapı da açıyor. Gören gözlerden ziyade, gönül gözü ile bakmak lazım lazım. Rabbim geride kalan yılları aratmasın diyorum.

Şimdi gelelim 2012 bana neler getirdi? neler götürdü.

Ocak-Şubat-Mart aylarının toplu özeti şöyle; Ocak ayına işsiz olarak girdim. Evleneli 1,5 yıl olmuş, evimiz kira, geçim sıkıntımız var. Fakat beterin beteri var, çok şükür hayatı döndürecek kadar, karnımızı doyurup, mutlu olmayı da bildik. Şubat ayında eşimle ev almaya karar verdik. 10 yılımızı bankaya tahsis etmeye, ev arayışına girdik. Şükür ki; evimizi aldık. Annem, kardeşlerimle ve eşimle kolları sıvayıp evimizi boyadık, temizliğimizi yaptık. Tabii herşey böyle güllük gülistanlık gitmedi. Kayınvalidemler ile çok büyük bir tartışmamız oldu. Bunları bunu söyledi, onu söyledi anlatmayacağım ama ev aldığımıza sevinemedik, burnumuzdan getirmeyi başardılar. Mart ayı itibariyle psikiyatri tedavisine başladım. Cymbalta 60 mg hayatıma girdi. Doktorum ağır bir depresyon geçirdiğimi söyledi. Bu 3 ay bu şekilde bitti. İnişli çıkışlı.


Nisan-Mayıs-Haziran ayı ise şöyle; Nisan ayında kayınvalide sorunu ile, sinir harbi, eşimin abisinin araya girmesi ile ortam yumuşatıldı. Tabi benim kalbim kırıldığında kaldı, kayınvalidemi anne gibi görürken şimdi hiçbişey olarak görüyorum. Benim için hiçbir değeri kalmadı. Buna kayınpederim de dahil. 30 Nisan itibariyle Eşim amca oldu. Eltim ve Kayınbiraderim dünya tatlısı oğulları oldu. Aileye yeni bir neşe gelmiş oldu. Mayıs ve Haziran ayında ise pek birşey olmadı diyebilirim. Haziran ayında ev mevlüdümü yaptım. Allah teyzem ve Annemden, kardeşlerimden razı olsun.



Temmuz-Ağustos-Eylül-Ekim-Kasım-Aralık aylarında ise hap tedavime devam etim şimdi çok daha iyiyim. Kimse umurumda değil. Sevdiklerim yanımda gerisi istediği yere gidebilir. :D

İnşallah 2013 sağlıklı, mutlu, huzurlu, eşimle daha güzel geçer inşallah :)




Moda Feminine Hediye Çekilişi

Moda Feminine blogu, çok güzel koltuk şalı hediye ediyor.  Renklerini çok beğendim. Herkese bol şanslar:)



26 Aralık 2012 Çarşamba

Tavsiye Meleği Olan Fırsatı Yakalar:)

Tavsiye Meleklerini duymuşsunuzdur. Duymayanlar için biraz bilgi vermek istiyorum.

"Saçını kime boyattın?", "Ayakkabılarını nereden aldın?", "Hangi fotoğraf makinasını tavsiye edersin?", "Bebeğim doğduğunda sence hangi bebek bezini almalıyım?", "Sen bu süper yemekleri hangi yağla yapıyorsun?" Bunun gibi pek çok soruya sık sık cevap veriyorsun. Hatta tavsiye bürosu açsam zengin olmuştum bile diyorsun. Ama birilerine yardım etmenin mutluluğu sana yetiyor. Çünkü sen bir meleksin. Hem de tam bizim aradığımız Tavsiye Meleğisin.


Bir çok blogger arkadaşım zaten güzel bilgiler veriyor. Harika paylaşımlar yaparak bizi bilgilendiriyor. Hal böyle olunca bunu da Tavsiye meleği olmak isteyen arkadaşlarımız katılmalılar bence.

http://www.tavsiyekanali.com/

Bu Yılbaşı Assos'tan Tek Taş Kolye Hediye!

Yılbaşı için geri sayım başladı! Elbiselerimiz hazır, kuaförden randevu alındı, dışarıda program yapıyorsak rezervasyonlar ayarlandı eğer evde kalacaksak tüm hazırlıklar tamamlandı. Ama yılbaşının en heyecanlı yeri olan hediyeler için biraz daha beklemek zorundayız! Neyse ki Assos şimdi yılbaşı hediyemizi herkesten önce veriyor! 1-31 Aralık tarihleri arasında Assos’tan yapacağımız 1000 TL ve üzeri alışverişlerinize tek taş kolye Assos’tan hediye! Ayrıntılı bilgi www.assosdiamond.com adresinde sizi bekliyor! Şimdiden herkese iyi yıllar! :)
Videoyu da buradan izleyebilirsiniz.
www.facebook.com/assosonline
twitter.com/assosdiamond

assos yilbasi






Bir bumads advertorial içeriğidir.

Nagonun Harikalar Diyarı Çekilişi

Nagonun harikalar diyarı blogu güzel bir hediye hazırlamış. Herkese bol şanslar:)



Make up Parfume Hediye Çekilişi

Make up Parfume blogu, evoria işbirliği ile tam 5 kişiyi hediyeleri ile sevindirecek. Herkese bol şanslar:)



Sonsuz Dekorasyon Hediye Çekilişi

Sonsuz dekorasyon blogu, Tepe homedan hediyeler hazırlamış. Hediyeler çok güzel. Umarım bana nasip olur :D




23 Aralık 2012 Pazar

Hayat Reçeli Hediye Çekilişi

Hayat Reçeli blogu, yeni yıl çekilişi hazırlamış. Fakat bunda random org yerine kendisi seçicek :D Herkese bol şanslar.



Hasır Şapka Derya Hediye Çekilişi

Hasır Şapka Derya blogu, güzel hediyelerle bizleri sevindirmek istemiş. Herkese bol şanslar:)



Cosmo Kedi Hediye Çekilişi

Cosmo Kedi blogu, hem güzel hem de şık hediyeler hazırlamış. Herkese bol şanslar:)


Glam's World Yılbaşı Hediyesi

Glam's World blogu çok güzel hediyeler hazırlamış. Çerçeveyi çok beğendim. Herkese bol şanslar:)



Atölye Nar Hediye Çekilişi

Atölye Nar blogu çok güzel hediyeler hazırlamış. Hepsi el emeği, bol şanslar:)



17 Aralık 2012 Pazartesi

Bir Blog Tavsiyesi :)

Genellikle örgü işlerine ilgim yüksek olduğundan, bir çok blogu geziyorum. Geçenlerde el işlerini beğendiğim bir blog gördüm. Size de tanıtmak istedim. Çünkü örgüleri anlatımlı ve değişik modelleri var.


Mesela bu şala bayıldım. Tabi ben bunu yapamam da, yapanlara bakarım sadece :D

Daha o kadar güzel modelleri var ki; bir bakın derim.




Şal Modelleri

Şalları çok seviyorum. Örgü konusunda çok marifetli sayılmam. Elimden geldiğince bir şeyler yapmaya ya da örmeye çalışıyorum. Örgü konusunda deneyimli arkadaşlarımın bilgisini bekliyorum.


bunu yabancı bir siteden buldum. Örgüsü haroşe, kenar oyası için biraz uğraşmak lazım sanırım :D


Şunun modelini anlatanın ellerinden öperim. Bir türlü çözemedim. Marifetli hanımları bekliyorum.


Bu şalında rengine bayıldım.


Buna da bayıldım.




Bu da çok güzel olmuş.

12 Aralık 2012 Çarşamba

Alfabenin E harfi Hediye Çekilişi

Alfabenin E harfi blogu çok güzel ciciler hazırlayarak, yılbaşı hediyesi vermek istemiş bizlere:)



Oje Meraklılarına Özel Hediye Çekilişi

Oje meraklılarına özel blogu çok güzel ojeler, makyaj malzemeleri ve kitap gibi hediyeler hazırlamış. Herkese bol şanslar:)


Çoko Prens Hediye Çekilişi

Çoko Prens blogu çok güzel hediyeler veriyor. Ben bebeklere bayıldım :)



Cupcake Kokulu Mutfak Hediye Çekilişi

Cupcake kokulu mutfak blogu çok güzel hediyeler veriyor. Herkese bol şanslar:)



Miray'ın Annesi Hediye Çekilişi

Miray'ın Annesi çok cici hediye veriyor. Renkleri ve desenlerine bayıldım. İnşallah bana çıkar:)



Kozmetik ve Makyajla dolu bir Dünya Hediye Çekilişi

Kozmetik ve makyajla dolu bir dünya blogu çok güzel bir hediye veriyor. Herkese bol şanslar:)



11 Aralık 2012 Salı

Morhipo’da Yok Yok! Yılbaşı Hediyesi Çok!

Hürriyet E-Alışveriş Festivali Başladı!

Yılbaşı telaşı adım adım yaklaşıyor. Hem yılın son gecesine hazırlanmak, hem de sevdiklerinize hediye almak zamanı. Yılbaşı öncesi özel alışveriş siteleri ve online pazarlarda ne var ne yok, burada bulabilirsiniz.

Online alışveriş sitesi morhipo.com, sevdiklerine yeni yıl hediyesi almak isteyenlere birbirinden özel seçenekler sunuyor.

Yılbaşı hediyesi korkulu rüyanız olmasın

Yılbaşı yaklaşıyor. Herkeste bir hediye heyecanı başladı. Bu heyecanın da kuşkusuz en güzel yanı sevdiklerimizi mutlu etmek, onların gülümsediğini görmektir. Hediye vermek çok keyifli de peki ya hediye almak? Doğru hediyeyi bulmak için günlerce düşünmek, ne alacağına karar verince onu aramaya kalkmak, bulamayınca alternatifler araştırmak, yorulmak da yorulmak...
Mağaza mağaza dolaşmak mı dersiniz, trafik mi, soğuk hava şartları mı... Tabii ki kalabalık da cabası. Haydi buldun diyelim, ellerinde poşetlerle eve ulaşmaya çalışmak, yorgunluktan bir koltukta uyuyakalmak. Oysa bunlarla hiç uğraşmadan, tatlı canınızı yormadan, ayaklarınıza kara sular inmeden en güzel, en doğru hediyeyi almanız; bir de o hediyenin kapınıza gelmesi mümkün! Evet evet, yanlış okumadınız, bu bir yeni yıl mucizesi değil!

En zevkli hediye alışverişi

Binlerce markaya ev sahipliği yapan morhipo.com, “Yeni Sezon” bölümünde o sezonun en yeni ürünlerini üyelerine sunmakla kalmıyor; ayrıca “Özel İndirim Kulübü” bölümünde çok avantajlı kampanyaları yüzde 90’a varan indirimlerle sunuyor.
İşte biz bu yılbaşı size oturduğunuz yerden, yüzlerce mağazayı gezip, binlerce ürün arasından sevdiklerinize kolayca hediye seçmenizi öneriyoruz.

Aradığınız hediyeyi tık diye bulun

Minik kuzeniniz, anneniz, patronunuz, anneanneniz, komşunuz... Her yaşa, her tarza göre bir hediye seçeneği var. Morhipo.com, giyimden aksesuvara, kozmetikten ev ve yaşama kadar birçok seçenek sunuyor. Beymen, Network, Fabrika, Divarese, Nike, Mavi, Converse, Lacoste, İnci, Chicco, Tefal, Levi’s gibi daha sayabileceğimiz yüzlerce marka, en güzel hediye seçenekleri arasında.

Hediyeyi alan mutlu, veren mutlu

Hediye alışverişini keyifli hale getiren morhipo.com, bütün hediyeleri aynı alışveriş sepetinde toplama ve parça başı yerine tek kargo ücreti ödeme avantajı sunuyor. “Hızlı gönderi” ikonu bulunan kargoları İstanbul içinde 24 saatte, İstanbul dışında 48 saatte yerine ulaştırıyor.
“Koşulsuz Müşteri Mutluluğu” anlayışıyla üyelerine güvenli bir alışveriş keyfi yaşatan morhipo.com, talebiniz halinde kullanılmamış ürünleri bir ay süreyle koşulsuz iade alıyor ve kargo ücretini üstleniyor.
Alışveriş yaptıkça biriken HipoPara ile bedava alışveriş imkanı sağlıyor. Morhipo.com’un yılbaşı dönemine özel kutularında sizleri minik sürprizler de bekliyor.
Morhipo
Bir bumads advertorial içeriğidir.

Serapça Mavi Hediye Çekilişi

Serapça Mavi blogu çok güzel hediyeler veriyor. Ben çok beğendim bu hediyeleri. Herkese bol şanslar:)



10 Aralık 2012 Pazartesi

Yolun Neresindeyim Hediye Çekilişi

Yolun Neresindeyim blogu çok güzel ciciler hazırlamış. Herkese bol şanslar:)



Belle Amie Hediye Çekilişi

Belle Amie blogu çok güzel hediyeler hazırlamış Çok uzaklardan gelecek bu hediye bakalım hangi şanslının olacak:)



Herşeyden Bir Tutam Hediye Çekilişi

Herşeyden Bir tutam blogu çok güzel hediyeler hazırlamış. Herkese bol şanslar:)



Moriçe Hediye Çekilişi

Moriçe blogu güzel hediyeler hazırlayarak bizleri sevindirmek istemiş. Bu güzel çekilişe katılmak için verdiim linke tıklayınız.



http://moriceninyeri.blogspot.com/2012/11/bim-bam-bom-benim-de-artk-bir-cekilisim.html

Kitap Kurdu Böjük Hediye Çekilişi

Kitap kurdu bizi yine kitap hediyesi ile mutlu etmeye devam ediyor. Herkese bol şanslar:)



http://bojukandperik.blogspot.com/2012/11/tk-tk-tk-kasm-ay-cekilisimiz-baslamstr.html

Ayna Karşısında Hediye Çekilişi

Ayna Karşısında blogu çok güzel hediyeler hazırlamış. Sizler de hediyeleri beğeneceksiniz. Herkese bol şanslar:)



Bir Oje Diyarı Hediye Çekilişi

Bir oje diyarı blogu çok güzel hediyeler hazırlayarak bizlere yılbaşı hediyesi vermek istemiş. Herkese bol şanslar:)



4 Aralık 2012 Salı

3 Aralık 2012 Pazartesi

Sağanak Yağmurdan Hediyelerim Geldi:)

Sağanak Yağmur blogu çok güzel bir kitap çekilişi düzenlemişti. Bu çekilişten çok güzel 4 kitap kazandım :) Kitaplar elime geçti. Çok teşekkür ederim Sağanak Yağmur :)


Dökülen Saçlara Karşıyız!

Dökülen, kırılan, yıpranan saçlara karşıyız.  Saçlarım bir dönem o kadar çok döküldü ki, başımın ön kısımları iyice açıldı, Keçe gibi bir saç ve yanında kepekte vardı. Tabi yağlanmayı da unutmayalım. Denemediğim şampuan kalmadı. Hiç biri bana yaramadı diyebilirim. Sonra bir akrabam Bioblas'ı tavsiye edince hadi bunu da deniyorum dedim. Watson da indirimli halini görünce hemen 2 tane birden aldım. :D Yanında da Bioblas saç spreyini de aldım.


Açıkçası ilk yıkamada mucize beklemiyordum. Çünkü tüm şampuanlarda ilk seferde süper etki yapmıyordu. Yaklaşık 3-4 yıkamadan sonra değişim başladı. O sinir edici kepekler yok olmaya başladı. Sonrasın da saç dökülmeleri yavaş yavaş azalmaya, saç güçlenmeye başladı. Saç spreyi ise hemen taramama ve saçımı yumuşak ve güzel bir parlaklık verdi. Ben çok memnun kaldım. Bir daha şampuan asla değiştirmem. Size de tavsiye ederim :)