Pages

25 Temmuz 2014 Cuma

KOKOSHSTYLE: İlk Çekilişimle Sizlerleyim:)

KOKOSHSTYLE: İlk Çekilişimle Sizlerleyim:): Merhaba Arkadaşlar; Blogumun ilk çekilişi ile sizlerleyim. Aslında takipçi sayımın artmasını bekleyecektim ilk çekilişimi yapmak için ama a...




18 Temmuz 2014 Cuma

Hatayı kendinde arayanlar!

Gerçekten Neden? ve Niye? derken ömür bitiyor.
Hayatımda arkadaşlık ilişkilerim olsun, aile ilişkileri ters gidip durdu. Kiminle arkadaş olsam ya da aile ilişkilerinde dertlerimi anlatsam burnumdan getirdi.

Hatayı da kendimde aradım. Önce kendime baktım, sorguladım. Bulduğum hatalar, fazla önemsemek, ciddiye almak, değer vermek, saygı duymak, sevmek, dertlerini dinleyip, çareler aramak.

Ben niye hep ağlayan, dertlenen taraf oluyorum?

Niye canım dediğim insanlar, canın çıksın diyor?

Eşimin annesi ile hiç anlaşamıyoruz. Niye?

Neden, niye derken hayatım geçiyor. Bıktım.

İnsanların beni kırmasından, saygı duymamasından bıktım.

Her seferinde de özür dilemeyi benden bekliyorlar.

Alttan alan taraf niye ben olmak zorundayım?

Ne yapacağımı bilemiyorum...

13 Temmuz 2014 Pazar

7 Temmuz 2014 Pazartesi

6 Temmuz 2014 Pazar

Trnd ile Garnier Saf ve Temizi Denedik-Deniyoruz :)

Trnd: Tüketici biziz, Pazarla biziz sloganı ile hayatımıza girdi. Garnier saf ve temiz ile de Trnd etkinliğine katıldım.



Trnd'den gelen paketim ile çok mutlu oldum. Paketten 6 tane Garnier saf ve temiz ürünü, cilt testi, anket, Garnier saf ve temiz'in tanıtımı, Trnd mektubu



Garnier saf ve temiz ürünlerinin 4 tanesini arkadaşlarıma denemeleri için, cilt testleri ile hediye ettim. Şuan hepsi 3 haftadan beri kullanıyorlar. Ara ara soruyorum, memnun musunuz? diye. Şu ana kadar olumsuz hiç bir yorum almadım hepsi gayet memnun.

İş arkadaşlarımızdan Burcu ve Nevin ablaya verdim öncelikle. Burcu'nun cildi karma, Nevin ablanın cildi ise kuru çıktı. Burcu da akneler mevcut, Nevin abla da cansız bir görünüm mevcut idi. Kullandıkları andan itibaren olumlu sonucu hemen aldılar. Burcu da akneler yok olurken, Nevin ablanın cildi daha yumuşak ve canlı hale geldi. İkisi de sabun kullanmak yerine Garnier saf ve temizi kullanarak bütün sorunlarını atıyorlar.

Diğer garnier saf ve temiz ürünü de arkadaşım Gülden'e verdim. Onun da 7 aylık bir bebeği var cilt bakımına zaman ayıramamaktan yakınıyordu. Garnier saf ve temizin 1 dakika peeling, 3 dakika da maskesinden faydalanarak cilt bakımı çok kısa zaman da yapabiliyor.

Benim ise cildim çok yağlı çıktı.

Burada pek belli olmuyor ama benim için büyük sıkıntı. Cildim yağlanınca aşırı parlama, akne, sivilce, kirli bir görünüm de benim moralimi bozmaya yetiyordu. Garnier saf ve temiz sayesinde akne, sivilce, parlama, yağlanma bir peeling ya da maskede gidiyor. Yerine temiz, yumuşak, temiz bir cilt geliyor. Tavsiye eder, Garnier saf ve temiz ile TRND'ye teşekkür ederim.

Garnier saf ve temiz ile size yakında bir sürprizim var. Takipte kalın. :)



İskender Pala - Efsane Okudum-Yorum

İskender Pala - Efsane


İskender Pala kaliteli bir yazar. Her kitabı ayrı güzel, her kitabı ayrı bir kurgu. Efsane Hızır Hayreddin Paşa'nın hayatından, Osmanlı dönemine, Endülüs yani şimdi ki ispanyaya kadar uzanan bir roman. Bu roman da Saint Alkala'nın gözünden o devrin şartlarını, denizler de ki mücadeleyi anlatıyor. Saint Alkala'nın sonradan kim olduğunu öğrenince şaşıracaksınız.

Kitapta denizci dili hakim. O yüzden kitabın arkasında bulunan sözlüğe sık sık bakacaksınız. Güzel bir aşk hikayesi ile birbirine sabırla kavuşmak isteyen bir çiftin hikayesini okuyacaksınız önceler, sonrasın Hayreddin Paşa'nın deniz de ki mücadelesi, denizlere adanmış bir ömür.

Fakirlerin ezilişi, forsaların çektikleri. Kitabı çoğu yerde hüzünle okudum. Fakat yılmadan, ümit ederek yapılanlar da takdir edilesi.

Kitabı severek okudum. Tavsiye eder, yaz aylarında iyi gidecek bir kitap.