Pages

30 Ekim 2011 Pazar

Nzlsyn Süper bir çekiliş

Harika bir çekiliş, kucak dolusu da hediye var. B güzel hediyelerin resmi aşağıda. Katılım için linke tıklayıp şartları bakmanız yeterli. Herkese bol şanslar.


Nurşenle kadına dair Kamcaev hediye çekilişi

Nurşenle kadına dairi herkesi bilir. Güzel hediyelerin verilmesine hep vesile olur. O yüzden sıradaki hediyeyi çekilişini de beğeneceksiniz. Kancaevden bu güzel hediyeyi kazanmak için linke tıklayın ve katılın :) Bol Şanslar.


All about skin care blog hediye veriyor

Bu güzel blog çok güzel vücut bakım kremleri hediye ediyor. Kazanmak isteyenler linke tıklayıp girmeleri yeter :) şartlar ürünler ve daha fazlası blogta. iyi şanslar


19 Ekim 2011 Çarşamba

Yangın Düştü Yüreğimize!

Ateş Düştüğü yeri yakar. Kurşun atan kadar o kurşunu sıktıran da suçlu. Rabbim bu hainliği yapanları yaptıranları da nasıl biliyorsa öyle yapsın.

Rabbim Şehitlerimizin ailelerine Peygamber Efendimizin (s.a.v.) sabrından versin.

O hainlerin hepsini bin asrın felaketinden, firavunun uğradığı lanetten daha beterine mahzar olsun. Tez zamanda gerçekleşsin hepsi.

11 Ekim 2011 Salı

Makyaj Ve lens Hediye Çekilişi

Güzel bir blogcu arkadaşımız güzel bir hediye çekilişi düzenlemiş. Şimdiden herkese bol şanslar:) Şartları da çok kolay. Linkten giriş yapabilirisniz.

5 Ekim 2011 Çarşamba

Raid Otomatik Sprey-Fikri Mühim

Raid otomatik spreyi anlatmadan önce evdeki haşerelerle durumumuzu anlatmak istiyorum.
Mutfakta tam 6 aydan beri kalorifer böceği ve un böceği denilen küçük kara şeylerle uğraşıyoruz. İlk etapta klorak ile dip temel bir temizlik yaptık. Sabahına baktık temiz mutfağımda cirit atmaya devam ediyorlar.:( Her sabah, her akşam sineklik ile öldürmekten bıktığım böcekler, sağdan soldan çıkmaktan bıkmadılar, Mutfak bir klorak, bir böcek ilacı kokmaya devam etti. Ne kadar böcek ilacı varsa denedik olmadı. Mutfak koktu ilaç ile, ben de mide bulantısı tiksinti hepsi birarada. Bunların üstüne fikri mühim raid çiçek kokulu otomatik sprey geldi.

O kadar sevindim ki anlatamam. Hemen mutfağa kurduk. 1 hafta düzenli kullandıktan sonra sonuç süperdi. Böceklerin ne kendi kaldı, ne de o ilaç kokusu kaldı. Raid bütün böcekleri yok etti ve şimdi herşey rahat. 10,00 TL'lik hediye çekini kullanarak anneme de alıp hediye ettim. Ben denedim memnun kaldım valla herkese tavsiye ederim :D
Fikri Mühime de bu güzel kutusu ve emekleri için de teşekkür ederim. 

3 Ekim 2011 Pazartesi

Melexy Hediye Çekilişi

Melexy Hediye çekilişi düzenlemiş. Bu güzel ve zarif hediyeyi herkes ister :D Herkese bol şanslar, katılım için linkten giriş yapabilirsiniz.
Bol Şanslar:)


Tarchın Tasarım Süper Hediye

Tarchın Tasarım çok güzel bir hediye veriyor. El emeği göz nuru. Çok güzel yapmışlar, elllerine sağlık. Çekilişe katılmak isteyen arkadaşlar linke tıklayıp katılabilirler.

Herkese Bol şanslar:)

Deepbeauty'den güzel hediyeler:)

Deepbeauty yine güzel bir kampanya düzenlemiş. Kendisine çok teşekkür ediyoruz:)
Hediyeler 2 kişiye ulaşacak:)


1 Ekim 2011 Cumartesi

Alışveriş Danışmanı süper hediye çekilişi

Yaz bitti. Sırada kış var. O yüzden alışveriş danışmanı da sağolsun kışın da gözlerimizi koruyalım diye güneş gözlüğü hediye etmek istemiş. Herkesin şansı bol olsun :)