Pages

3 Nisan 2013 Çarşamba

Muhteşem ve Kudretli Oz (Benim Yorumum)

Muhteşem ve Kudretli Oz'u izledim. Bir de ben yorum yapayım dedim. Filmi 3D ve altyazılı şekilde izledik. Görüntü, görsellik, karakterlerin rollerindeki efektler harika kullanılmış. Fakat konu vasat. Gerçek Oz hikayesini bilenler eminim onu daha çok sever. Ben şahsen çocukluğumda ki Oz'u daha çok seviyorum.

Şimdi gelelim karakterlerimize; Esas oğlan önüne kim geçerse onunla gününü gün eden ve kandıran bir karakter. Bir çok insan gibi köşeyi dönmek hayalinde biri. Esas kızlar ise Theodora, Evanora ve Glinda.

Theodora hem güzel hem de çekici bir cadı karakterinde. Tabi onu kandıran oz büyücüsü filmin ilerleyen bölümlerinde kötü cadıya dönüşen Thedorayı suçlu göstermişler. Yani o kötü cadıya hem kız kardeşi de hem de oz büyücüsü yüzünden kötü hala geliyor. Sonuçta kadınları delirten erkekler eah. 

En iyi oyuncu olarak benim gözümde kendileri var ;
Rachel Weisz
Evanora



İzlemek ve beğenmek sizlere kalmış tabi ki :)

1 yorum:

  1. Evet kesinlikle size katılıyorum benim de çocukluğumdaki Oz un yeri farklıdır. Ben de bu filmde o tadı alamadım.. Bir de esas oğlan ın yerli yersiz filmin nerdeyse her sahnesinde gülmesi beni acaip rahatsız etti..:))

    YanıtlaSil