Pages

25 Aralık 2011 Pazar

Yeni Yıl Beklenti Kutusu


Herkes için demiyorum tabi de. Hayattan çok şey mi bekliyorum? Çok mu şey istiyorum acaba?  Böyle kocaman, kocaman sorularım var. Kocaman, kocaman ünlemlerim var. Ucundan, kenarından tutuyorum da olmuyor. Çok karamsar düşünceler  içindeyim. Pozitif düşünceleri gömdüm. Onun yerine beklenti kutusuna her gün iyilik namına bir adet umut, hayal, sevgi, arkadaşlık atıyorum. 

Anlatmak istediklerimle, düşündüklerim çok farklı. Bir çok şeyi paylaşacak, anlatacak bir burası var bir de eşim. 

Arkadaşım yok çünkü uzun zaman önce arkadaş edinmeyi bıraktım. İyilikle yaklaştığım, derdini ve de derdimi paylaştıklarım hep menfaat için yanımdalar.

Kendi ailem tarafımdan Kız kareşimle iyiyim Allahtan. Annemle de aram iyi sohbet eder, konuşuruz her zaman. Eşim tarafındakileri anlatmasam da olur. İyi olanlar uzakta, yakındakiler de benim hep bir şeyleri benim çabamla düzelen ilişki durumunda.

Kısacası sıkıştım kaldım. İşsiz bunun üstüne tuz biber o da ayrı bir durum.
Bu yeni yılda güzel bir iş istiyorum sadece.  

3 yorum:

  1. Merhaba ben mahmurprenses :) yazdıklarını okuyunca duygulandım. Allah gönlüne göre verir inşallah. bende bir aralar senin gibiydim dostluğa arkadaşlığa karşı inancımı güvencimi kaybetmiştim. Ama Allah bana öyle bir dost gönderdi ki . Tekrar güvendim insanlığa. Herşeyin menfaat olmadığını tekrar öğrendim. Yanında gülebildiğim, ağlayabildiğim , yeni şeyler öğrendiğim bir candostum var. Kapılarını kapama . Sonuna kadar açmalısın bence ki böyle bi dost seni evde bulmamışta geri dönmüş olmasın

    YanıtlaSil
  2. Bu güzel yorumun için o kadar teşekkür ederim ki. Beni neşelendirdin çok sağol :)

    YanıtlaSil
  3. Allah gönlüne göre versin canım, umarım yeni yılda tüm isteklerin dileklerin olur.

    YanıtlaSil