Pages

26 Ocak 2013 Cumartesi

Annem Ameliyat oldu!

Annem geçen çarşamba ameliyat oldu. Ameliyat olmasının nedeni, 2 yıldan beri çektiği bel daralması ve fıtık idi. 1 yıl boyunca devlet hastaneleri ve özel muayenehaneleri gezdik. Fakat tam bir sonuç alamadık. Bir tanıdığımızın geçirdiği başarılı fıtık operasyonu sonucu biz de aynı doktora gittik. Doktorumuz Hakan Akman idi. İlke tıp merkeziden bir gün öncesinden MR için sıra aldık. Dokuz Eylül Üniversitesinin karşısında açık radyoloji merkezine gidip 15 dakika da MR çektirdik. Aynı gün 15.30 da MR sonucumuzu aldık.

Sonrasında Alsancak da Doktor Hakan Bey'in muayenesine gidip, MR sonucumuzu ve Annemin yaşadığı sıkıntıları anlattık. Ultrason ile bize belin daraldığını sadece %5 lik kısım ile yürümeye çalıştığını ilerisi ise için çekilmez olacağını söyledi. O yüzden hemen ameliyat yapalım, hastamız da biran önce kurtulsun dedi. Doktorumuza güvenerek Özel gazi Hastanesine giderek, tahlil, ölçüm, odaya yatış, Doktor Hakan beyin, anetestezi uzmanı ve nöroloji uzmanı Doktor Şenol ER'in gelmesi ile Annem ameliyat oldu. Doktorumuz kolay bir operasyon olduğunu, hastanın ameliyattan sonra hayatına devam edeceğini söylemesi ise en büyük tesellimiz oldu. Kapalı ameliyat yöntemi ile ameliyat başarılı bir şekilde gerçekleşti ve akşamına taburcu olduk.

Bu konuda sormak istediğiniz varsa cevaplayabilirim. Ayrıca korkulacak bir şey yok. Annem çok rahat şimdi :)

3 yorum:

  1. Çok geçmiş olsun canım, Allah şifa versin anneciğine.

    Yorumlarında kelime doğrulama çıkıyor, onu kaldırabilirsen yorum bırakmayı çok zorlaştırıyor. Diğer portuna da yorum yaptım 3 kere kelime doğrulamayı kabul etmedi çıktım. Hediye ile ilgili geçmiş olsun. Postunu da twitterda paylaştım başka arkadaşlarda görsün diye.

    YanıtlaSil
  2. Kelime doğrulamayı kaldırdım :D

    Güzel dileklerin için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil