Pages

26 Ocak 2013 Cumartesi

Hediye Çekilişi Hüsranı ve Çok Ayıp!!!!

Hediye çekilişlerine katılmayı çok seviyorum. Hem blog arkadaşlarıma destek veriyorum hem de şansımı deniyorum. Geçenlerde Kadınca kararınca ve Betül design işbirliği ile düzenlemiş olan çekilişe katıldım.

Çekilişte ise şunlar yazılı idi;

GELELİM KAMPANYAMIZA
1 Şanslı katılımcımıza çok Şık Hediyem var:)



http://ozlemcacim.blogspot.com/2013/01/betul-degisnestore-sallara-baylacaksnz.html

linkte ise herşey yazıyor. Ben bu kampanyaya katılırken iyice okudum ve resimlerini inceledim. Şimdi burada denilmiş ki; şık bir hediye. 

Bu kampanyayı ben kazandım. Bana ise 5-6 tane numune ve doğal taş bileklik geldi :(

Kampanyanın içeriği nedir? Betül Design tanıtılması, ürünlerinin gösterilmesidir. Bu yazıyı yazmadan önce özlemcacim.blogspot.com a mesaj attım ve;

-bana hediye olarak niye şal gelmedi dedim.
-kampanya da sürpriz hediye dedim dikkatli okumadınız galiba dedi.

Kampanyayı bir daha okudum. Ama yukarıdaki yazıyordu. Firmaya facebook üzerinden mesaj attım. Kendileri kampanyayı yapan kişinin şal istediğini, bana ne gönderdiklerini sordu. Ben de olduğu gibi anlattım. Yani firma kampanyayı yapan özlemcacim.blogspot.com şal göndermiş. Bana ise kendisi elde kalan ürünlerinden göndermiş. 

Yani şimdi bir kişi kampanyayı kazandı diye asıl hediyeyi kendine alıp, al sen de bunları kazandın ne demek ne kadar güvenilir olmaktır?

Ayrıca çok üzüldüm. Bir daha bu blogun kampanyalarına katılmayacağım, güvenim kalmadı yazık. 


17 yorum:

  1. Aaa aa ne kötü yaa. Resmen sahtekarlık..:(( Bloğun adını iyi ki söylediniz.. Ben kesinlikle bu bloğa girmem. Daha çok kişiye ulaşın bence..

    YanıtlaSil
  2. yazık yaa ben zaten o blogun çekilişine katılmıyorum.çok sahtekarca geliyor bana o kadar çekilişi nasıl düzenleyipte yapıyorlar hayretler içerisindeyim doğrusu!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben de bir daha katılmayacağım benim için orası bitti.

      Sil
  3. Bunu belirtmeniz çok iyi oldu.Aynı şekilde çekiliş düzenlemek için bize de mail gönderdi.Bende ayrıntıları öğrenmek istedim.Firma tanıtımı için önce kendisine birkaç hediye istiyor sonra da blogculara çekilişte vermek üzere birkaç hediye..Biz de ağırlıklı olarak organik sabun satışı yaptığımız için sabun paketi gönderebileceğimizi belirtmemize rağmen kabul etmedi ve ısrarla web sitemizde deneme amaçlı konulmuş ve sadece 3 adet olan parfümlerden istedi.Kendisinin parfüme ihtiyacı varmış ?! Parfümler konusunda çok ısrarcı olması firma tanıtımından çok ihtiyac karsılama olayına dönüştü.Bize de bu davranış pek hoş gelmediği için kabul etmedik.Bu tip şeylerde çok seçici olmak gerektiğine inanıyorum.Yalnız bu blog epeyce kişi tarafından takip ediliyor ve çekilişlerde hep böyle elde kalan ürünler mi veriliyor merak ettim doğrusu.İnsanları bilinçlendirmek ve uyarmak gerek.
    Bu konuyu gündeme getirdiğiniz için teşekkürler,
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Betül design ilettim durumu onlarda çok üzüldü. Olan firmaların itibarına oluyor.

      Sil
  4. hergün o kadar çok hediye mesajı geliyorki o blogdan bende şaşırıyorum :(

    YanıtlaSil
  5. bu yazıyı tesadüf gördüm ve iyi ki gördüm
    bir hafta içinde duyduğum 3.blog faciası
    çok çirkin çok

    YanıtlaSil
  6. inanılmaz ne kadar ayıp :( Yazınız için teşekkürler birilerinin yaptığı yanlışı dürüstce söyleyenleri takdir ediyorum .

    YanıtlaSil
  7. şaka gibi gerçekten

    YanıtlaSil
  8. ben bu kişinin hiç bir kampanyasına katılmıyorum zaten.. şartları gereksiz yere fazla ve çok soğuk duruyor bana..

    YanıtlaSil
  9. Oh ne ala memleket buna bildiğin köylü kurnazlığı denir..ne oluyor bu bloggerlara anlamıyorum bu aralar..dürüst olun birazz foyalar meydana çıkar saklı kalmaz ışte...

    YanıtlaSil
  10. Çok ayıp bence de, olur mu hediyeyi sen al sonra da sürpriz demiştim diye uyduruk hediye gönder bir de saygısızca cevap ver olmamış... ama ben en güzelini ele emeğimi hediye ediyorum, hadi size bol şans :D Sevgiler...

    YanıtlaSil